Hoe u uw huis duurzamer kunt maken

U kunt verschillende aanpassingen aan uw huis doen om het duurzamer te maken, zowel op kleine als grote schaal. Bij het verduurzamen van uw huis zijn er veel opties waar de elektricien u mee kan assisteren. Een optie is om Led-verlichting, een elektrische kookplaat en zonnepanelen te plaatsen.

Wat zijn de verschillende mogelijkheden die de elektricien u kan bieden voor het verduurzamen van uw huis?

Bent u van plan uw verlichting te vernieuwen of gaat u uw huis verbouwen?Wacht niet langer en maak uw huis milieuvriendelijker door uw verlichting aan te passen. Maak uw huis energiezuiniger door op alle plekken Led-verlichting te laten installeren.

Met behulp van Led-verlichting kunt u het energieverbruik van uw huis aanzienlijk verminderen in vergelijking met gewone gloeilampen. Dit heeft als resultaat dat u kunt besparen op uw energiekosten, wat uiteraard voordelig is voor iedereen. Daarnaast gaan Led-lampen veel langer mee dan gewone gloeilampen, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Hoe kunt u uw woning verduurzamen met elektrisch koken?

Elektrisch koken is een optie voor elk huis, maar het kan zijn dat er een aantal aanpassingen moeten worden gedaan. Bijvoorbeeld de meterkast of de toevoer van stroom. Het is belangrijk dat de meterkast genoeg stroom kan leveren voor het gebruik van de kookplaat.

Om te voorkomen dat de stroom uitvalt, kunt u een elektricien inschakelen om dit allemaal voor u te regelen. Schakel een elektricien in om dit voor u te regelen en problemen zoals deze te voorkomen. Elektrisch koken zorgt ervoor dat er bijna geen elektriciteit verloren gaat, in tegenstelling tot koken op gas.

Zonnepanelen: de sleutel tot een duurzamere woning

Zonnepanelen op het dak plaatsen is een effectieve manier om uw huis duurzamer te maken. Het plaatsen van een elektrische kookplaat en Led-verlichting vereist minder voorbereiding dan andere duurzame aanpassingen aan uw huis. Voordat u zonnepanelen op het dak plaatst, is het verstandig om te laten controleren of het dak het gewicht van de panelen kan dragen.

Voor het plaatsen van zonnepanelen heeft u gemiddeld 15 panelen nodig, afhankelijk van het type en de afmetingen van uw dak. Na een periode van ongeveer 6 tot 8 jaar heeft u de investering in zonnepanelen terugverdiend. U moet er rekening mee houden dat regelmatig onderhoud aan de zonnepanelen noodzakelijk is voor een optimale opvang van zonnestralen.

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1185

Wij helpen u graag verder!

Misschien ook interessant..

> Overbelasting van de elektriciteit vermijden
> Oplossingen voor een stroomstoring
> Betrouwbare krachtstroom installatie